Hier vindt u onze dienstverlening

Fulfilment

Is uw organisatie in staat om orders en informatieaanvragen snel en correct te verwerken? Of die nu binnenkomen via uw website, per e-mail of post, RMSC biedt u de mogelijkheid om deze dagelijks terugkerende stroom effectief te verwerken. Op basis van uw wensen worden door ons fulfilmentactiviteiten zodanig ingericht dat we in staat zijn om dagelijkse routines voor u te verzorgen. Dat doen we met hoge kwaliteit en hoge snelheid. Het geheel van activiteiten dat wij voor u uitvoeren is afgestemd op door u bepaalde prioriteiten en beschikbaar gestelde budgetten.

Database Management

Beheer en gebruik van klantgegevens zijn doorlopende activiteiten waar continuïteit essentieel is. Door kennis, ervaring en een praktische instelling, vinden wij voor (bijna) alle data-gerelateerde problemen een oplossing. Door onderhoud en beheer van klantgegevens deels of volledig aan RMSC uit te besteden, bespaart uw organisatie op de training van eigen medewerkers en IT-investeringen.

Online

RMSC speelt een rol bij de back office aspecten die komen kijken bij een goedbezochte website. Naast het verzorgen van diensten op het gebied van e-mail heeft RMSC ook een groot aantal diensten die on line toegepast kunnen worden. Zo kunnen bepaalde delen van de websites van onze opdracthgevers door ons worden beheerd. Bijvoorbeeld door het dagelijks up- en downloaden van actuele gegevens, het behandelen van vragen van sitebezoekers of het afhandelen van bestellingen en reserveringen.

Email Services

Naast de uitvoering van directe communicatie (nieuwsbrieven, gepersonaliseerde boodschappen), is RMSC ook bij uitstek de partner om middels e-mail persoonlijke communicatie met uw klanten te verzorgen.

Project Management

RMSC levert allerlei diensten op het vlak van project management waarbij alle, technische, aspecten van Marketing Communicatie worden beheerd voor de cliënten van RMSC. Zowel data behandeling als productie technieken die aan bod komen bij marketing communicatie campagnes. Altijd concreet beschreven , begroot en van planning voorzien. De client is volledig in controll en RMSC zorgt voor een probleemloze uitvoering.

Content

Wanneer u uw campagne vorm wilt geven met een welkomstvideo, gepersonaliseerde afbeeldingen of conversiepagina, kan RMSC dit voor u realiseren. RMSC beschikt over de creativiteit, kennis en techniek om de juiste content voor uw campagne te leveren.

Start typing and press Enter to search